Autoverzekering online afsluiten

Je moet nooit harder rijden dan je engelbewaarder kan vliegen.

Besparen op een Autoverzekering en punten bij het online berekenen en afsluiten

Het is niet gemakkelijk, maar het kan wel. Besparen op je oude of juist een nieuwe Autoverzekering. Bij het berekenen en online afsluiten is het handig om eerst deze punten door te nemen.

Besparen op een Autoverzekering online berekenen en afsluiten ondanks Zware bezuinigingenJe kent ze wel, onze creatieve ministers die koste wat kost de meest lastenverzwarende bezuinigingen willen doorvoeren. Het is natuurlijk zeer begrijpelijk, maar met de zeer zware aangekondigde bezuinigingen, zal de toekomst er voor de meeste niet zo heel erg vrolijk uitzien. Ja natuurlijk, kan je er zelf wat aan doen door een extra baantje te nemen en wat bij te klussen. Maar als je aan de andere kant hier extra voor wordt belast kan je je wel voorstellen dat je niet echt gemotiveerd raakt. De meeste Nederlanders zijn ook helemaal geen luie mensen, maar als je ziet dat de werkende man keihard geraakt wordt en zelfs mensen in de bijstand (in 20 jaar tijd voor het eerst verlaagd) dan zet dat je wel aan het denken. De bijstand wordt met name verlaagd zodat werkende mensen niet zoiets hebben van, waarom werken als ik hetzelfde in de bijstand kan ontvangen? Dit gaat dan om werkende mensen met een minimumloon. Probeer je het wel goed te doen door extra bij te klussen, mag je lekker een hogere belasting betalen en ben je ook nog bepaalde toeslagen kwijt als je pech hebt. Het werkt dus absoluut niet. We zullen het maar niet over de absurd hoge lonen hebben, want het lijkt alsof deze heilig zijn in ons land. De meeste Nederlanders gaan dan ook als een gek op zoek naar manieren om extra te besparen.

Handige bespaartips die Geld opleveren bij een nieuwe Autoverzekering berekenen en online afsluiten

Deze punten kan je direct gebruiken om online op je oude of nieuwe autoverzekering geld te besparen:


- Je schadevrije jaren

Deze bouw je op door, de naam zegt het al, schadevrij te rijden. Over het algemeen gaat je premie periodiek omlaag bij het niet indienen van schadeclaims. Wat tegenwoordig enorm hot is, om hier dubbelop te besparen, is om over te stappen naar een nieuwe maatschappij die het toelaat al je schadevrije jaren mee te nemen. Je kan op deze manier besparen door middel van een no-claim korting en in de meeste gevallen een internetkorting voor het oversluiten.

- Een milieuvriendelijke voertuig

Het kan lonend zijn om een milieuvriendelijke voertuig aan te schaffen. Deze zijn tegenwoordig niet zo heel erg duur en je kan zelfs je oude voertuig tegen een inruilwaarde wegdoen. Je bespaart ten eerste door geen wegenbelasting te betalen. Daarnaast kan je besparen door een autoverzekering af te sluiten waarbij de verzekeringsmaatschappij een motivatie in de vorm van een geldvergoeding geeft. Inshared bijvoorbeeld, is zo een autoverzekeraar die beloningspunten geeft als je een eco-vriendelijke voertuig rijdt. Deze punten kan je inruilen voor geld.

- Via je werkgever een autoverzekering afsluiten

Dankzij verschillende verzekeringsmaatschappijen is het mogelijk om via je werkgever een collectieve autoverzekering af te sluiten. Dit levert je direct een leuke korting op. Als je in de bijstand zit is het in sommige gevallen ook mogelijk om collectief een nieuwe verzekering af te sluiten. Vraag dit voor de zekerheid even na bij je klantmanager/ consulent.

- Pakketkorting

Om van een extra korting te genieten op al je verzekeringen is het handig om deze bij één verzekeringsmaatschappij onder te brengen. De meeste verzekeraars geven direct een pakketkorting bij het oversluiten van al je verzekeringen.


- Een verantwoord en schadevrij rijgedrag

Zoal hierboven aangegeven zijn er verzekeraars waarbij je een leuke geldbedrag kan verdienen met je milieuvriendelijke voertuig. Wist je dat je dit ook kan met een verantwoorde rijgedrag? Inshared geeft aan dat alle automobilisten die een verantwoord rijgedrag toepassen, en per definitie dus minder schade rijden, een aardige geldbedrag op hun rekening gestort kunnen krijgen.

- Repareer je voertuig door aangewezen reparateurs en schadeherstelbedrijven

De meeste Nederlanders willen veel liever een eigen garage uitkiezen voor reparaties. Er zijn verschillende verzekeringsmaatschappijen die aangeven dat je een leuke korting extra kan verdienen als je je auto laat repareren door vooraf aangewezen schadeherstelnetwerken.

-  Sluit een autoverzekering af zonder premieverhoging na schade

Dit kan je achteraf veel geld besparen. Een ongelukje zit in een kleine hoek en je weet nooit wanneer het kan gebeuren. Het is jammer als je premie hierna omhoog gaat. Wat de meeste klanten doen is een no-claim beschermer aanvullend op de polis af te sluiten. Met het afsluiten van een autoverzekering zonder premieverhoging na schade heb je dit probleem niet en hoef je ook geen aanvullende dekkingen af te sluiten.

- Regelmatig je autoverzekering online berekenen

Naast alle punten hierboven is het handig om je autoverzekering regelmatig online te berekenen. Je weet dan direct of je oude dekkingen nog actueel zijn en of het wellicht ergens anders beter, maar vooral ook goedkoper kan. Je kan dan ook weer genieten van een internetkorting.

Samenvatting bespaarpunten:

  • Schadevrije jaren
  • Milieuvriendelijke voertuig
  • Collectieve autoverzekering afsluiten
  • Verantwoord rijgedrag
  • Reparatie door aangewezen schadeherstellers
  • Autoverzekering afsluiten zonder premieverhoging na schade
  • Regelmatig je oude polis berekenen
  • Internetkorting

Kijk voor meer informatie op http://www.autoverzekering-online-afsluiten.com en handige tips voor het vinden van een goedkope autoverzekering. Let er wel op dat de goedkoopste autoverzekering niet meteen de beste is. Dit kunnen punten zijn als een premieverhoging na schade en meer. Let hier goed op en neem voor aanvullende informatie hierover de polisvoorwaarden door. Over het algemeen is het taalgebruik in de voorwaarden best wel geparfumeerd. Neem dan gewoon een woordenboek bij de hand of bel de klantenservice voor hulp.

Weergaven: 98

Opmerking

Je moet lid zijn van Autoverzekering online afsluiten om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Autoverzekering online afsluiten

© 2021   Gemaakt door Autoverzekering online afsluiten.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden